top of page

“Les negociacions han estat intenses degut a la tipologia d'empresa, però el feeling entre els d


VPV, S.L. , PLV y logística

Fotografia: Testimoni de Creativos a VPV. D'esquerra a dreta ens trobem Albert Badia del IMPO; Marisa Leveroni,Administradora de Creativos PLV; Ramon Gargallo, Gerent de VPV,S.L. ; Irene Llopart, Administració VPV,S.L.

Empresa: Creativos PLV | Nom i cognoms del cedent (C): Marisa Leveroni | Nom i cognoms del reemprenedor (R): Ramon Gargallo

1. Ens pot explicar breument a què es dedica l’empresa que ha cedit recentment?

C: L ‘empresa es dedica a fabricar expositors per publicitat en el punt de venda a Badalona. L’empresa està totalment equipada amb maquinaria, stock de producte per començar a treballar i cartera de clients activa.

2. Per què va decidir posar-la a la venda?

C: El meu marit Francesc Xavier que es va jubilar i estava treballant a l’empresa i ara per guanyar en qualitat de vida, he decidit jubilar-me. Actualment, seguiré acompanyant al Ramon fins que arribi la jubilació a final d’any.

3. Vostè va crear la seva activitat empresarial i sap els esforços que suposa la posada en marxa de la mateixa. Com valora que ara un emprenedor pugui convertir-se en reemprenedor, estalviant-se així tota la fase de creació? Li hagués agradat a vostè tenir aquesta oportunitat?

C: Emprendre un negoci en funcionament facilita molt la tasca d’iniciar una activitat empresarial ja que els tràmits de constitució i legalització de l’activitat van ser molt feixucs, a part de les avantatges d’agafar un negoci amb clients.

4. Ramon, quin servei li ha ofert el servei de Reempresa de l’IMPO?

R: Des de IMPO, m’han ajudat a redactar el pla de Reempresa per obtenir finançament, redacció del contractes, assessorament en la forma jurídica i en tot el procés de la compra de l’empresa.

5. ¿Quin “Toc” personal li donaràs al negoci per fer-lo créixer?

R: Partint de la base que el negoci està en marxa amb tot per donar un bon servei al client, vull potenciar les accions comercials per augmentar la cartera de clients; volem arribar a tota la península. Potenciarem les TIC i les xarxes socials, optimitzarem els processos tant de fabricació com de distribució dels nostres productes. Desenvoluparem el departament de Recerca e Innovació tant en disseny com en nous productes.

6. Quin acompanyament heu pactat amb el cedent per què et pugui transmetre tot el coneixement i la clientela?

R: La Marisa seguirà amb nosaltres com a freelance fins a final d’any o principi de l’any que bé, així la transició del Know how es farà amb garanties d’èxit. La continuïtat de tots els treballadors es un factor important per mantenir el servei al clients. Visites als clients tant als consolidats com als nous.

7. Quant temps va durar les negociacions?

R: Vam començar a primers d’any la pressa de contacte i les negociacions han estat intenses degut a la tipologia de l’empresa, però el feeling entre els dos ha estat molt important per poder fer la transmissió de l’empresa.

8. Quin consell donaries a un reemprenedor que estigués en la fase inicial del procés de reempresa?

R: Que s’animi a reemprendre sense por i que es deixin assessorar per entitats especialitzades.




bottom of page